Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Brynt smör : En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag | 1:a upplagan

Brynt smör : En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2020
  • Författare: Julia Tuvesson
  • Betyg:
250
kr
Helt ny

Skickas inom 1-2 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Allt börjar med att man låter en generös bit smör smälta i en kastrull. Snart kommer det börja puttra för att kort därefter gå över till att skumma. Under konstant omrörning börjar smöret brynas och en nötig, koladoftande lukt sprider sig i hela rummet. Nu är det dags att ställa kastrullen åt sidan. Om du vill kan du smaksätta med färska örter, soja, citrus eller nötter men egentligen är den god att äta precis som den är.

Det kommer inte att dröja länge innan du börjar ersätta smöret i samtliga recept med den brynta varianten. I kakan, på pastan, som topping på grytan, i tacon, i såsen och i salladsdressingen. Allt blir godare med brynt smör.

Efter Plåtmat och Käka Grönt! är nu Julia Tuvesson tillbaka med en sprillans ny kokbok om det gröna kökets bästa smaksättare och här visar hon hur man använder den på bästa sätt! Ett 40-tal recept uppdelade i kapitlen brunch hela dagen , snabbt vardagskäk , enkel bjudmat , något sött och plock, snacks och aperitivo varvas med etnologiska texter om smörets historia och betydelsen av att våga göra misstag och hur det kan leda till fantastiska kulinariska uppfinningar.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Norstedts Förlagsgrupp
Upplaga:
1
Utgiven:
2020-10-14
ISBN:
9789113110486
Sidantal:
144

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny