Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik | 1:a upplagan

Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2023
  • Författare: Jenny Neikell
  • Betyg:
260
kr
Helt ny

Skickas inom 1-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?

I den här boken bidrar Jenny ”Surtanten” Neikell med sin gedigna kunskap om fermentering, men framför allt; Hur du tar dina fermenterade grönsaker från burk till tallrik. Här finns soppor, mackor, smårätter, röror, rejäla huvudrätter och desserter som alla innehåller fermenterade grönsaker. Vegetariska vardagsrätter som är enkla att laga, smakrika och lätta att tycka om. Dessutom med en boost av snälla bakterier!

Fermenterat bidrar till maten med såväl syra, sälta och umami som textur och kan lyfta kända rätter till nya höjder. I boken finns många nya smakkombinationer att testa, till exempel fermenterad majrovesallad med brynt smör, våffeltacos med morot eller chokladkaka med öl och surkål. Dessutom mängder av andra tips på hur du kan inkorporera fermenterade grönsaker i matlagningen.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Norstedts
Upplaga:
1
Utgiven:
2023-03-24
ISBN:
9789113124957
Sidantal:
354

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny