Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Fisk & skaldjur | 1:a upplagan

Fisk & skaldjur | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2015
  • Författare: Tommy Myllymäki
  • Betyg:
251
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

I Fisk & skaldjur jobbar Tommy Myllymäki med råvaror han använder vid sina hemmamiddagar, allt från torsk och gös till krabba och ostron. Du får många användbara recept till exempel tillagas en helt vanlig lax efter flera olika tekniker och med flera olika smaksättningar. Och beroende på om du väljer att smaksätta fisken före eller efter tillagning får du ytterligare smaknyanseringar.

Boken ger dig ökad kunskap om olika användningsområden, hantering och tillagning av ett personligt urval fiskar och skaldjur. Fisk är till exempel något man behöver hantera varsamt, förbereda noggrant men sedan är det ofta väldigt enkelt att tillaga. Tommy förmedlar exakta hanteringar för bästa möjliga resultat i hemmaköket.

Fisk & skaldjur innehåller ett 80-tal recept på snacks, förrätter och huvudrätter.

Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. Han medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse dOr EM, 2011 silver och 2015 brons i Bocuse dOr VM. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping och är kreativ ledare för Taverna Brillo i Stockholm. Han har tidigare gett ut Såser (2013) och Grönsaker tillbehör & garnityr (2014).

 

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Natur & Kultur
Upplaga:
1
Utgiven:
2015-10-27
ISBN:
9789127144491
Sidantal:
176

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny