Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Nordisk sushi | 1:a upplagan

Nordisk sushi | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2022
  • Författare: Frida Ronge
  • Betyg:
Butikslager
Onlinelager
Ej i lager
Välj butik

Beskrivning

Vi har världens bästa fisk i Norden. Därför är det konstigt att vi inte oftare äter den rå eftersom det är då den smakar absolut bäst. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan.

I denna reviderade nygåva av Fridas bok Rå som sushi läggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma - med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligaste sushivarianten, nigiri, innehåller boken även ett gäng nya recept på maki (rullar), temaki (risstrutar) och ett antal sushi bowls.

Med rå fisk kan du göra inte bara sushi utan också sashimi, som rå hälleflundra med brynt smör och yuzu, och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Upplaga:
1
Utgiven:
2022-05-06
ISBN:
9789127178519
Sidantal:
176

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny