Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Kokbok för allergiker | 1:a upplagan

Kokbok för allergiker | 1:a upplagan

  • Häftad, Svenska, 2003
  • Författare: Tanya Wright
  • Betyg:

Välj skick:

Bästa pris
186
kr

Skickas från säljare inom 1-3 vardagar

Dastan , Stockholm

Verifierad säljare

Toppsäljare

Skickar snabbt

Du sparar 13242 kr (99%) mot nypris
Butikslager
Onlinelager
1 st i lager
Välj butik

Beskrivning

Varför äta trist och smaklös mat om man inte behöver? Här får den som är överkänslig eller allergisk hjälp att laga läcker, näringsrik och varierad mat utan födoämnen som måste undvikas. Och recept på soppor och sallader, frukostar och huvudmål, vegetarisk mat, bröd och desserter. Mat till barn och tips på vad man kan bjuda på till barnkalaset finns också med. Alla recept är näringsberäknade så att man lättare kan planera en välbalanserad diet.

Utöver 60 recept på välsmakande mat alla kodade så att man lätt hittar sin egen allergi innehåller boken fakta som hjälper en att steg för steg ta reda på vad man är allergisk mot och hur man kan förändra sina kostvanor. Boken ger också tips om hur man ska undvika de dolda farorna i maten och var man kan hitta alternativ.

I första hand behandlas allergier mot mjölk/laktos, ägg, vete och gluten, nötter, men även fisk-, skaldjurs- och sojaallergier tas upp.

Översättning Ulla Danielsson

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Förlag:
Natur & Kultur
Upplaga:
1
Utgiven:
2003-07-25
ISBN:
9789127354906
Sidantal:
128

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny