Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Naturligt slank -  Kokboken | 0:e upplagan

Naturligt slank - Kokboken | 0:e upplagan

  • Kartonnage, Svenska, 2004
  • Författare: Fedon Lindberg
  • Betyg:

Välj skick:

Bästa pris
196
kr
Fint skick

Skickas från säljare inom 1-3 vardagar

Susanne , Genarp

Verifierad säljare

Skickar snabbt

Toppsäljare

Du sparar 13232 kr (99%) mot nypris
Butikslager
Onlinelager
1 st i lager
Välj butik

Beskrivning

Efter storsäljaren Naturligt slank kommer nu den efterlängtade uppföljaren Naturligt slank Kokboken. Det här är dock mycket mer än en vanlig kokbok, det är en inspirerande guide till en hälsosammare livsstil. Den är skriven för alla som tror på kostens hälsofrämjande effekter och som är nyfikna på hur man kan lägga om sina matvanor för att bibehålla eller få god hälsa.    Fedon Lindberg har efter forskning utvecklat en näringslära som han kallat balanserad kost och som uppmanar till att välja livsmedel utifrån deras GI (glykemiska index), det vill säga utifrån hur snabbt kolhydraterna påverkar blodsockret. Kolhydrater som förbränns fort har högt GI och långsamma kolhydrater har lågt.     Mycket tyder på att många välfärdssjukdomar diabetes, övervikt, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar, astma, allergier, kronisk utmattning, ofrivillig barnlöshet, reumatisk värk har samband med vår tids kosthållning. Vi äter helt enkelt för mycket snabba kolhydrater, som finns i t.ex. vitt bröd, potatis och socker, och för lite proteiner och långsamma kolhydrater. Mer kött, fisk, kyckling, ägg, nötter, grönsaker, baljväxter och bär ger långsammare stegring av blodsockret och längre mättnadskänsla. Väljer vi sådana livsmedel som har lågt GI får vi mer enegri, bättre immunförsvar och dessutom en naturlig viktminskning utan stränga och enformiga bantningsmetoder.     Det här är en både lättfattlig och användbar metodbok och en omfattande och varierad receptsamling. Den bjuder på över 100 spännande recept och på läckra menyförslag för 4 veckor. Nya såväl som gamla välkända tillagningssätt används, men endast sådana som bevarar råvarornas näringsämnen och smak.Fedon Lindberg är läkare och specialist på invärtesmedicin. och har bedrivit forskning i både USA och Norge. 1999 grundade han Oslos första klinik för behandling av övervikt och livsstilsrelaterade sjukdomar.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Kartonnage
Språk:
Svenska
Förlag:
Bokförlaget Forum
Upplaga:
0
Utgiven:
2004-03-24
ISBN:
9789137123738
Sidantal:
224

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny