Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Praktisk gastronomi – laga mat i restaurang | 1:a upplagan

Praktisk gastronomi – laga mat i restaurang | 1:a upplagan

  • Häftad, Svenska, 2007
  • Författare: Mats Jonson
  • Betyg:

Välj skick:

Bästa pris
591
kr

Skickas från säljare inom 1-3 vardagar

Marina , Stockholm

Verifierad säljare

Du sparar 151 kr (20%) mot nypris
Butikslager
Onlinelager
1 st i lager
Välj butik

Beskrivning

Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.

Läs mer
Utmärkande drag
- Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna
- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
- Stor receptdel
Fokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning.
Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning.

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.

Produktinformation

Kategori:
Okänd
Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Förlag:
Liber AB
Upplaga:
1
Utgiven:
2007-02-27
ISBN:
9789147079827
Sidantal:
272

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny