Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Nötkött | 0:e upplagan

Nötkött | 0:e upplagan

  • Häftad, Svenska, 2020
  • Författare: Anna Hessle, Anna Jamieson
  • Betyg:
Butikslager
Onlinelager
Ej i lager
Välj butik

Beskrivning

Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.Författarna har lång erfarenhet av nötkreatur både i praktiken och från sina arbeten inom forskning, utbildning och slakteribranschen. Anna Hessle är docent och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet. Anna Jamieson är husdjursagronom med hållbar nötköttsproduktion som specialitet.

Produktinformation

Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Förlag:
Vulkan
Upplaga:
0
Utgiven:
2020-07-03
ISBN:
9789151957302
Sidantal:
244

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny