Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Mat & vin - recepten, vintipsen och konsten att kombinera | 0:e upplagan

Mat & vin - recepten, vintipsen och konsten att kombinera | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2017
  • Författare: Anette Rosvall
  • Betyg:
218
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning



Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.

Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.

Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarne vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockade bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.



Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Semic
Upplaga:
0
Utgiven:
2017-09-13
ISBN:
9789155264239
Sidantal:
112

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny