Förlag | Semic |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2017-09-13 |
Antal sidor | 112 |
ISBN | 9789155264239 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Dryck |
Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.
Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.
Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarne vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockade bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Hittills har vi återanvänt
2
3
2
8
6
1
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.