Förlag | Semic |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2020-08-19 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789155268183 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 15 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.
I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter. Du får även tips på hur du kan förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid och ork du har.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
1
9
5
4
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.