Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Desserter : Från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons | 0:e upplagan

Desserter : Från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2021
  • Författare: Emma Brink Rask
  • Betyg:
232
kr
Helt ny

Skickas inom 3-4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.

Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.

Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Semic
Upplaga:
0
Utgiven:
2021-03-08
ISBN:
9789155269197
Sidantal:
112

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny