Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Nya Dinkelboken : den hälsosamma dinkeln | 0:e upplagan

Nya Dinkelboken : den hälsosamma dinkeln | 0:e upplagan

  • Häftad, Svenska, 2006
  • Författare: Ingeborg Vatheur
  • Betyg:
263
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Dinkel är det bästa sädeskornet, den verkar värmande och är fettrik, den är högvärdig och midlare än alla andra spannmålsarter. Den som äter dinkel bildar bra muskelkött.

Dinkeln befrämjar rätt blodbildning, ger ett glatt sinnelag och gladlynthetens gåva. I vilken form man än tillreder och äter dinkel, som bröd eller kokt, är den bra och lättsmält.

Boken är indelad i tre delar. Den första handlar om dinkelhistoria förr och nu, den andra innehåller anvisningar för dinkelns hälsofrämjande egenskaper och sjukdomskost. Den tredje delen är receptdelen med Hildegards utsagor om läkekrafter i grönsaker, frukter, kryddor och örter.

Boken innehåller 77 färgbilder och många svartvita bilder.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Förlag:
Hildegards vänner i Sverige
Upplaga:
0
Utgiven:
2006-12-01
ISBN:
9789163194719
Sidantal:
205

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny