Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Swedish summer : recipes from the Stockholm archipelago | 1:a upplagan

Swedish summer : recipes from the Stockholm archipelago | 1:a upplagan

  • Halvklotband, Engelska, 2015
  • Författare: Viveca Sten
  • Betyg:
270
kr
Helt ny

Skickas inom 4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning



Skärgården är det svenska sommarlandskapet framför andra. Ingen annan miljö väcker lika varma känslor hos så många. Författaren Viveca Sten har gjort succé i hela Europa med sina deckare från Sandhamn. Nu har hon skapat en matbok som också är en berättelse om livet i havsbandet – en upplevelsebok fylld av solvarma klippor, friska vindar och öppet hav. Hon tar oss med till ytterskärgårdens vackraste öar där vi möter spännande människor som alla älskar mat.

Med värme och nyfikenhet skildrar Viveca Sten öbornas tillvaro på utskären – samtidigt som hon njuter av deras kokkonst. Här bjuds på en rik och varierad kost, till exempel primörer med smaksatt smör, tryffelbakade svartrötter med lins- och äppelsallad, snabbgravad halstrad sik, älgfärsbiffar, pinnbröd och gubbröra eller wienerflundra.

Navet i berättelsen är Sandhamn, den ö där Viveca Sten själv har tillbringat varje sommar sedan hon var liten. Här bjuder hon på klassiskt fikabord med bland annat blåbärsbullar, nötbanankaka och chokladpunschrulle. Boken avslutas med en traditionell kräftskiva på hennes egen brygga.

Bilderna från skärgården är tagna av fotografen Jeppe Wikström medan de läckra matbilderna är tagna av fotografen Lina Eriksson.


Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Halvklotband
Språk:
Engelska
Förlag:
Max Ström
Upplaga:
1
Utgiven:
2015-03-10
ISBN:
9789171263414
Sidantal:
191

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny