Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks | 0:e upplagan

Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks | 0:e upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2018
  • Författare: Jan Hedh, Stefan Holmström, Per-Olof Hegg, Anders Vendel, Titti Qvarnström, Martin Hansen, Thomas Drejing, Kalle Bengtsson
  • Betyg:
192
kr
Helt ny

Skickas inom 8-15 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Innehåll:

Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.

Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.

Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödbetsglass är exempel på ”smakmäkling”.

Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
Så kan man förbättra den offentliga maten.

Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.

Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.

Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
Räkchips att överraska med på lördagskvällen.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Jure Förlag
Upplaga:
0
Utgiven:
2018-06-15
ISBN:
9789172237216
Sidantal:
96

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny