Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Välkommen till bords : uteätandets historia | 1:a upplagan

Välkommen till bords : uteätandets historia | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2012
  • Författare: Uno Hedman, Gösta Nordén
  • Betyg:
237
kr
Helt ny

Skickas inom 11 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Restauranglivets historia återspeglar epoker och miljöer på många sätt. Restaurangen var en gång i tiden vår första offentliga samlingsplats. Här presenteras ett flertal personer som haft betydelse för branschen under 1800- och 1900-talen. Viktiga restaurangers historia tecknas. Boken börjar redan långt ned i 1400-talet. Branschpionjärer mötes i form av Hasselbackskungen, Grillkungen liksom franska kockar som Cadier. Man diskuterar likaså utbildning, serveringsarbetets degradering och kockens inflytande. Uno Hedman och Gösta Nordén har båda framgångsrika och viktiga karriärer bakom sig inom restaurangbranschen som krögare, utbildare m.m.

Produktinformation

Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Carlsson Bokförlag AB
Upplaga:
1
Utgiven:
2012-03-30
ISBN:
9789173314930
Sidantal:
280

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny