Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta | 1:a upplagan

Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2013
  • Författare: Martin Ragnar
  • Betyg:
282
kr
Helt ny

Skickas inom 3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Författaren beskriver här den svenska ostkulturens framväxt och utveckling, från äldsta tid fram till dagens små gårdsmejerier. Hur gjorde man ost, hur har man fått fram olika smaker, konsistenser och utseenden? Vilken roll spelar kornas foder och det geografiska läget? Hur kan nyanser i ystningsförfarandet ge osten olika smaker som färdiglagrad? Ofta är det inte så stora skillnader i ostens recept, men resultatet kan variera mycket i smak. Boken är illustrerad med ett stort antal ostetiketter. Martin Ragnar är grundligt bildad och utbildad civilingenjör, teknologie doktor och docent, därefter språkvetare och historiker.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Carlsson Bokförlag AB
Upplaga:
1
Utgiven:
2013-05-06
ISBN:
9789173315395
Sidantal:
196

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny