Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Ägget : "Intet i hela kokkonsten kan jämföras med ägget" | 1:a upplagan

Ägget : "Intet i hela kokkonsten kan jämföras med ägget" | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2018
  • Författare: Mats Ekdahl
  • Betyg:
270
kr
Helt ny

Skickas nästa vardag

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Intet inom hela kokkonsten kan jämföras med ägget

Ägget är en tilltalande blandning av initierad kunnighet i matlagning och nyfiken ägglädje världen runt. Äggvänner lockas till kök, litteratur, måleri liksom till franska, spanska, svenska, brittiska, amerikanska och andra matlagningsställen. Här finns en doft och färg som lockar till både lyxkrogar och enklare snabbmatställen. Här finns en global äggvärld med inslag som James Bonds äggröror, Tore Wretmans äggstanning, Picassos spenatägg, Gunde Svans powerägg, Pia Wägners kärleksomelett och Norman Mailers syltomeletter.
Mats Ekdahl förenar sitt intresse och sina studier för och om ägget med dess plats på tallriken och dess roll i konsten. Kocken och matskribenten Mats Linder har skrivit den välillustrerade bokens förord.

Mats Ekdahl är journalist, chefredaktör, generaldirektör och författare, senast till en stor bok om Tore Wretman maten och livet. Han har varit chefredaktör för Läkartidningen, Tidningen Vi, Arbetet liksom generaldirektör för Styrelsen för psykologiskt försvar, SPF. Han har även skrivit böcker om journalistik.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Carlsson Bokförlag AB
Upplaga:
1
Utgiven:
2018-05-08
ISBN:
9789173318891
Sidantal:
271

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny