Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Gastronomisk kalender 2019 : O.S.A. | 1:a upplagan

Gastronomisk kalender 2019 : O.S.A. | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2018
  • Författare: Karsten Thurfjell, Charlotte Birnbaum
  • Betyg:
218
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Att bjuda till kalas är en kär syssla för alla som intresserar sig för mat och måltid. Årets kalender ägnas bjudandets etik och estetik. Vad konstituerar ett lyckat kalas, en läcker middagsbjudning eller en uppsluppen supé? Och vilka egenskaper krävs av en restaurang för att gästen ska känna sig lika inbjuden som välkommen? Ju djupare man tränger i mötet mellan värdar, värdinnor och gäster, desto mer komplexa och delikata blir frågeställningarna. Och på vilken nivå ska man bjuda igen?
En sedvanligt vitter och erfaren skrivarskara bidrar med intrikata insikter och vidsynta utsikter för att ge en så komplett bild som möjligt för den middagssugne läsaren.

Bokens redaktörer är Karsten Thurfjell, välkänd kulturjournalist på Sveriges Radio och matskribent, och Charlotte Birnbaum, konsthistoriker och matkonnässör.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Carlsson Bokförlag AB
Upplaga:
1
Utgiven:
2018-10-26
ISBN:
9789173319379
Sidantal:
176

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny