Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Halvklotband |
Utgiven | 2014-05-12 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789174243635 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och nu är sommarmaten här! Vi tänder grillen, frossar i frukt och bär. Vardagsmaten är god och lättlagad, och varma dagar svalkar glass och iskaffe. Sommarmat från Arla Köket kan vara nygrillad som Fisk à la Provence eller midsommarfestlig som Flädersill. Vardagsgod som Klassisk sommarkyckling eller överdådig som Pavlova med bärgrädde. I de fem kapitlen Sommarfest, Grillat, Semestermat, Frukt- och bärfrossa och Svalka i solen finns något för alla tillfällen.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
5
8
3
9
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.