Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Baka glutenfritt med Ulrika | 0:e upplagan

Baka glutenfritt med Ulrika | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2015
  • Författare: Ulrika Davidsson
  • Betyg:
Butikslager
Onlinelager
Ej i lager
Välj butik

Beskrivning

Baka gott, glutenfritt och hälsosamt med Ulrika!



Välkommen in i Ulrikas bakstuga!
Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.
Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete.
Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som morotskaka, kardemummakaka och citrontartletter – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!


Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Bonnier Fakta
Upplaga:
0
Utgiven:
2015-08-31
ISBN:
9789174245240
Sidantal:
128

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny