Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat | 0:e upplagan

Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat | 0:e upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2018
  • Författare: Per Morberg
  • Betyg:
302
kr
Helt ny

Skickas nästa vardag

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?

Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.

En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare – och alla som köper sitt vilt i butiken.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Bonnier Fakta
Upplaga:
0
Utgiven:
2018-10-02
ISBN:
9789174246599
Sidantal:
270

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny