Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Danskt band |
Utgiven | 2019-08-20 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789174249972 |
Kategori(er) |
Miljö & hållbarhet |
Det är horribelt att vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen! Ett fruktansvärt slöseri med både resurser och pengar, för att inte tala om vilken enorm belastning det innebär för miljön. Bara de svenska hushållen slänger nästan 1 miljon ton ätbar mat varje år. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om pop up-restaurangen Retaste, där välkände kocken Paul Svensson och hans köksteam fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på ett alldeles särskilt njutbart sätt. Här är recepten de skapade, tipsen som räddar maten och berättelsen om restaurangen. För alla som tycker att det finns anledning att se på sina råvaror på ett nytt och respektfullt sätt är boken en stor inspirationskälla.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
0
0
8
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.