Förlag | Ordalaget Bokförlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2018-04-30 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789174692358 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Perfekt studentpresent!
Vegetarian och student? Att laga god och nyttig vegetarisk mat från grunden behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Här finns inspiration, tips och råd för alla. Innehåller ett 50-tal recept, bl a Melon- och halloumisallad, Raw Food-sallad, Vegetarisk korma, Chilinudlar med edame, Vegolasagne och Veggieomelett.
Här finns tips på supersnabb mat, om man vill att det ska gå snabbt mellan träning, studier och aktiviteter. Även förslag på vad man kan göra med sina rester. Plus roliga rätter att laga ihop med kompisar.
Och det lilla extra är inte bortglömt smoothies, dippsåser och goda efterrätter.
ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk form givare. Tillsammans har de tidigare givit ut bl a BÄTTRE HÄLSA MED BÖNOR.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
1
0
9
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.