Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Rökning : så röker du kött och fisk | 1:a upplagan

Rökning : så röker du kött och fisk | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2016
  • Författare: Alf Andersson
  • Betyg:
231
kr
Helt ny

Skickas inom 4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg.

En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.
Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.

Bygg din egen rök För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.

Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Bokförlaget Settern
Upplaga:
1
Utgiven:
2016-06-08
ISBN:
9789175866598
Sidantal:
94

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny