Förlag | Bokfabriken |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2017-01-10 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 286 |
ISBN | 9789176293201 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Dryck |
Det finns idag ingen bok om vin som samlar all grundläggande kunskap på ett tydligt, lättläst och välstrukturerat sätt. Boken är handplockad för den svenska marknaden av den prisbelönte vinkännaren Anders Öhman som är vd för Gustibus Wine & Spirits Academy. Detta är boken han själv använder i sin sommelierutbildning.
Boken är uppdelad i fyra större avsnitt som vart och ett består av korta, komprimerade texter som innehåller all den information som behövs för att förstå vin. Varje text åtföljs av ett vackert färgfoto som tydligt illustrerar ämnet. De fyra delarna är:
Hur man dricker vin
Vin och mat
Vingården
Så gör man vin
Hittills har vi återanvänt
2
3
1
6
4
2
3
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.