Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer | 1:a upplagan

Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2015
  • Författare: Fernando Di Luca, Mattias Jersild
  • Betyg:
Butikslager
Onlinelager
Ej i lager
Välj butik

Beskrivning

Fernando di Luca bjuder in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, för att samtala om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt ny forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Turbine forlaget
Upplaga:
1
Utgiven:
2015-09-02
ISBN:
9789176610282
Sidantal:
192

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny