• Inga resultat

Search
Vänligen notera att detta inte är den senaste utgåvan, och därför är den också mycket billigare. Den senaste utgåvan hittar du här.

Kredit och säkerhet : lärobok i krediträtt | 10:e upplagan

av Gertrud Lennander

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Fakta

Förlag Iustus
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 2011-05-30
Upplaga 10
Fler upplagor 2006/9, 2015/11, 2020/12
Antal sidor 111
ISBN 9789176787892
Kategori(er) Juridik
 ↳ Fordringsrätt
Lägg i varukorgen

Används bl a i följande kurser

Beskrivning

Frågor kring kredit och säkerhet har allt mer kommit i fokus efter de finansiella kriser som inträffat under senare år.I denna lärobok ges inledningsvis en översikt över den svenska kreditmarknaden. Därefter behandlas kreditavtalet. Huvuddelen av boken ägnas åt olika frågor rörande borgen samt kreditgivarens och kredittagarens inbördes rättigheter och skyldigheter med avseende på pantsäkerhet i lös egendom. I denna upplaga har hänsyn tagits till ny lagstiftning, rättspraxis, litteratur och till utvecklingen på kreditmarknaden och inom formulärrätten de senaste åren.Boken är avsedd för den grundläggande juristutbildningen i krediträtt, men lämpar sig även för såväl praktiserande jurister som bankfolk.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 1 

 6 

 9 

 6 

 3 

 7 

 8 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi

Radergummi (vit)

Pris: 5 kr

Köp
Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng