Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Ingredienslexikon : för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein | 0:e upplagan

Ingredienslexikon : för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein | 0:e upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2025
  • Författare:
  • Betyg:
260
kr
Helt ny

Skickas inom 7-22 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Ingredienslexikon vänder sig i första hand till dig som har celiaki (glutenintolerans), laktosintolerans, mjölkproteinallergi och sojaproteinallergi – men även till den medvetna och intresserade konsumenten. Observera att innehållet i denna bok är identiskt med föregående upplaga.

Produktinformation

Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Gothia Kompetens
Upplaga:
0
Utgiven:
2025-09-04
ISBN:
9789177415862
Sidantal:
112

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny