av Sofi Fahrman
Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2023-04-27 |
Fler upplagor | 2023/0 |
Antal sidor | 176 |
ISBN | 9789178875245 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Sofi älskar att samla familj och vänner runt matbordet. Maten ska vara enkel och god, och gästerna ska känna att bordet är strösslat med kärlek och omtanke. Det får aldrig bli en tävling om att laga den mest imponerande maten.
Boken bjuder på Sofis egna – och hennes följares – femtio favoritrecept indelade efter årstid. Hon delar också frikostigt med sig av kreativa tips om dekorativa dukningar och detaljer, och hur man skapar det där lilla extra. Här är det hemmet som hyllas, platsen där vi vill finna ro och hitta kreativiteten och där vi tillsammans kan njuta av god mat och härliga stunder. I en tid när allt går med turbofart är det särskilt viktigt att ibland stanna upp och lägga tid på våra nära och kära – så välkommen till bords!
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
6
1
7
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.