av Tareq Taylor
Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2024-09-18 |
Antal sidor | 176 |
ISBN | 9789178876631 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
0
5
3
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.