Förlag | Mondial |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Kartonnage |
Utgiven | 2022-10-20 |
Antal sidor | 199 |
ISBN | 9789180022118 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Sébastiens vinter är den enda guide du behöver för att maximera vinterns unika smaker. Detta är på alla sätt en okonventionell bok, som på ett sprudlande lustfyllt sätt tar ett nytt grepp om vinterns högtider och inspirerar dig hela vägen, från oktober till februari! Här får du Sébastiens hållbara, festliga och personliga recept – så att du ska kunna fira allhelgona, advent, jul, nyår och fettisdag med gott samvete, och ännu godare mat på bordet.
*
Sébastien Boudet är fransmannen som limpa för limpa tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Han har med sina recept, sina kurser, sitt bageri och sin filosofi kring bakning, småskalighet och ekologiska råvaror varit en drivande aktör i att revolutionera brödvärlden. Sébastiens vinter är hans fjärde bok.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
0
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.