av Jessica Frej och Maria Blohm
Förlag | Tukan förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-08-31 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 192 |
ISBN | 9789180373951 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Jessica Frej och Maria Blohm har tillsammans givit ut fyra glutenfria böcker. Böckerna är sedan länge slutsålda, men efterfrågan är fortfarande stor. När mejlkorgarna svämmade över med frågor om deras böcker bestämde Jessica och Maria sig för att skriva en ny bok en komplett glutenfri bakbibel med de allra bästa recepten.
Baka gott utan gluten innehåller allt från bröd, kakor och bullar till pasta, pizza och paj.
Tidigare böcker: Nytt bröd, Nytt fikabröd, Baka nytt, Laga nytt
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
5
7
9
3
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.