Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Stefanos Italia : den stora italienska kokboken | 2:a upplagan

Stefanos Italia : den stora italienska kokboken | 2:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2013
  • Författare: Stefano Catenacci
  • Betyg:
365
kr
Helt ny

Skickas inom 1-2 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma­ skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar­ terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat­ upplevelser hos släkten i Toscana. Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010. Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Okänt
Upplaga:
2
Utgiven:
2013-08-16
ISBN:
9789186623364
Sidantal:
440

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny