Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Från brasserie till franskt lantkök | 1:a upplagan

Från brasserie till franskt lantkök | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2015
  • Författare: Marco Baudone
  • Betyg:
262
kr
Helt ny

Skickas inom 4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Okänt
Upplaga:
1
Utgiven:
2015-09-18
ISBN:
9789186623562
Sidantal:
224

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny