Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Nytt bröd : baka gott utan gluten | 3:e upplagan

Nytt bröd : baka gott utan gluten | 3:e upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2014
  • Författare: Jessica Frej, Maria Blohm
  • Betyg:
210
kr
Helt ny

Skickas inom 5 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Massolit Förlag
Upplaga:
3
Utgiven:
2014-12-10
ISBN:
9789187785993
Sidantal:
143

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny