Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Köksguide | 1:a upplagan

Köksguide | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2019
  • Författare: Mette Ankarloo
  • Betyg:
121
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Allt du behöver vet om dryck, matlagning och bakning!   

Hur stort är egentligen ett medelstort ägg, vilken innertemperatur ska lammsteken ha för att bli lagom rosa och hur många deciliter är egentligen amerikansk cup? Vilka köksprylar och maskiner måste man ha och vad är trevlig extrautrustning för den specialintresserade? I Köksguiden finns svaret på alla funderingar som alltid dyker upp oavsett om du är mitt i drinkblandandet, baket eller matlagandet. Och som man alltid tror att man ska minnas svaret på, när man väl letat upp det. Bokens tre delar avhandlar dryck, matlagning och bakning och går igenom allt från vanliga tekniker och fiffiga knep till hur man gör sitt eget self-raising-flour eller ersätter crème fraichen man har glömt att köpa. Innehållet är mycket lättöverskådligt och det går blixtsnabbt att hitta precis rätt information. Dessutom är boken underhållande att bläddra i och ger både en och annan aha-uppelevelse, även för den myck köksvane! 

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Kakao Förlag
Upplaga:
1
Utgiven:
2019-03-15
ISBN:
9789187795497
Sidantal:
125

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny