Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Comfort food - från Chile till Skanör | 0:e upplagan

Comfort food - från Chile till Skanör | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2019
  • Författare: Linda Letelier Hansson
  • Betyg:
198
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Till den populära bistron Lindas fingermat i Skanörs hamn kommer människor lika mycket för skrattet och musiken som de välfyllda faten och de ångande grytorna. Med rätter som churrasco, completo, chimichurri, pebre och empanada har Mästerkock-deltagaren Linda Letelier Hansson introducerat en ny smakflora på Näset.   

Lär dig laga världens godaste empanadas, krispig rödbetsceviche och den latinamerikanska kalastårtan milhojas, rätter som älskas av både barn och vuxna.   Som fembarnsmamma vet Linda allt om hur man planerar sin matlagning för att få tid över till annat. Middagen får gärna ligga och puttra i en gryta på låg värme medan den utvecklar smak och arom under flera timmar.  

Vardagsknepen har hon lärt sig av två starka kvinnliga förebilder mormor Mary i Ronneby som gav Linda grunden till svensk husmanskost och farmor Teresa i Chile som tog henne med till Valparaisos matmarknader. I dag kommer många av släktrecepten igen i hennes matlagning.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Kakao Förlag
Upplaga:
0
Utgiven:
2019-08-09
ISBN:
9789187795565
Sidantal:
124

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny