Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Bordet är dukat : mat med tradition på Gotland | 1:a upplagan

Bordet är dukat : mat med tradition på Gotland | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2019
  • Författare: Ing-Marie Tellström, Per Widerström, Birgitta Strandberg-Zerpe, Lars Kruthof, Eva Selin, Lena Ideström, Annelie Adolfsson Rosén, Johan Norderäng, Riina Noodapera, Susanne Welin-Berger
  • Betyg:
254
kr
Helt ny

Skickas inom 8-15 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Säg den som inte är intresserad av mat, alla ska vi ju äta. I Bordet är dukat – Mat med tradition på Gotland berättas om traditioner kring mat på Gotland med nedslag i olika århundraden. Läs om livet på en gotländsk gård runt 1930–40, om vad som stod på bordet i Visby till fest och vardag under 1700–1800-talen och om hur skaffare, Gotlands speciella festfixare, ordnade med servering och spex under bröllop och andra högtider. Vi ser oss också omkring i nutiden och undersöker hur äldre traditioner och matvanor uppdateras till vår tids smak. Detta och mycket mer finns på menyn och för den som själv vill smaka finns spännande recept att provlaga. Låt dig väl smaka!

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Fornsalens Förlag
Upplaga:
1
Utgiven:
2019-11-21
ISBN:
9789188036063
Sidantal:
136

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny