Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Tårtor, bakverk och desserter | 0:e upplagan

Tårtor, bakverk och desserter | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2021
  • Författare: Per Bäckström, Josephine Eriksson
  • Betyg:
179
kr
Helt ny

Skickas inom 3-4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

På Josephine Baker finns allt gott att önska, allt ifrån stenugnsbakat bröd, en mängd olika kaffebröd, tårtor, bakelser och olika maträtter och smörgåsar.

Per Bäckström och Josephine Eriksson öppnade dörren i augusti 2020 och lät de goda dofterna spridas runt i kvarteret, vilket fick hela området att vakna till liv. Bageriet blev en naturlig träffpunkt för stora och små där även hunden får följa med.

Allt bakas på plats och många av de goda recepten finns samlade i denna bok med enkla beskrivningar och små tips.

Per har en lång bagerikarriär bakom sig. Han har jobbat på Hasselbacken, Villa Källhagen, NK och senast som restaurangkonditor på Winery Hotel. Han har deltagit i Dessertmästarna tre gånger och tagit brons i Årets Konditor 2014.

Josephine har jobbat som chefskonditor på Wienercaféet och NK art bakery. Hon tog hem pokalen i Årets Pralin 2012.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Intelibra
Upplaga:
0
Utgiven:
2021-10-29
ISBN:
9789188397713
Sidantal:

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny