Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Vår tid är nu - mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965 | 0:e upplagan

Vår tid är nu - mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965 | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2018
  • Författare: Anders Avehall, Johan Rosenlind, Lotta Fritzdorf, Maria Alexén
  • Betyg:
173
kr
Helt ny

Skickas inom 2-3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

 Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.

I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.

Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.

Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.

Mycket nöje och smaklig måltid!

Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. 

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Intelibra
Upplaga:
0
Utgiven:
2018-11-27
ISBN:
9789188639233
Sidantal:
200

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny