av Lena Sewall
Förlag | Votum Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-02-18 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 156 |
ISBN | 9789189021211 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Lena växte upp i en mycket matintresserad miljö där maten och människorna omkring den var ett stort och gyllene inslag i vardagen.Femton år gammal kom Lena hem från en sommar i Österrike med recept som honfortfarande gör då och då. Sedan dess är det faktiskt inte någon epok i hennesliv som inte har efterlämnat åtminstone något recept.
Finns receptet i någon av dina böcker, brukar vännerna fråga när Lena bjuder på mat. Nej, ganska sällan faktiskt. Men nu finns alla samlade!
Lena Sewall är matskribent och författare, hon fick 1995 Gastronomiska Akademiens Guldpenna för sin bok En bit Skagen, blev 2003 Årets värmlänning och 2017 Årets värmlandsförfattare. Hon tilldelades 2018 Hans Majestät Konungens medalj i femte storleken och i högblått band För betydande insatser som författare, bland annat för böckerna En bit Racken och En bit Värmland.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
9
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.