Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Livsmedelshygien | 2:a upplagan

Livsmedelshygien | 2:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2015
  • Författare: Kristina Magnusson
  • Betyg:
Butikslager
Onlinelager
Ej i lager
Välj butik

Beskrivning

Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller i restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Målet ned ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom en tydlig redogörelse för olika mikroorganismer, smittvägar och tydliga anvisningar om hygien även Livsmedelslagstiftningen, HACCP och exempel på faroanalys. Kort sagt, denna bok om Livsmedelshygien är ett mycket bra redskap i arbetet att skapa en säker livsmedelsproduktion.

Produktinformation

Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Gästakademien / UHR
Upplaga:
2
Utgiven:
2015-05-18
ISBN:
9789197604697
Sidantal:
212

Används bl.a. i följande kurser

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny