Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
43 rätter med bulgur | 0:e upplagan

43 rätter med bulgur | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2009
  • Författare:
  • Betyg:
88
kr
Helt ny

Skickas inom 3 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Många olika vitaminer och mineraler gör bulgur till en näringsrik produkt. Näringsvärdet per 100 gram okokt bulgur är omkring 350 kalorier, 68 gram kolhydrater, 7.7 gram kostfibrer, 12 gram proteiner och 1.3 gram fett.

Bulgur är fritt från kolesterol, lättsmält, lämplig för vegetarisk kosthållning och, lagad på rätt sätt, mycket välsmakande. Till dess egenskaper hör att ge långvarig känsla av mättnad. I många dietsammanhang ges bulgur allt större utrymme. Som ingrediens i såväl sallader som kalla och varma huvudrätter, erbjuder bulgur otagliga variationsmöjligheter.

En del av rätterna i denna bok hör till de klassiska rätterna från Anatolien, medan andra är mer moderna varianter. Av bokens 43 rätter är 25 helt vegetariska. 14 rätter innehåller kött, 3 lagas med fisk och 1 med kyckling.

Trots att Sverige ganska nyligen stiftat bekantskap med bulgur, ökar intresset hela tiden. Än så länge används bulgur endast i enstaka salladsrätter och i naturell bulgurpilaff. Vi gav ut den här boken, för att man i Sverige skall kunna dra nytta av bulgurens många möjligheter.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Storge Förlag
Upplaga:
0
Utgiven:
2009-03-01
ISBN:
9789197777414
Sidantal:
92

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny