Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Swedish Gastronomy (arabisk version) | 0:e upplagan

Swedish Gastronomy (arabisk version) | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2021
  • Författare: Karsten Thurfjell, Karsten Thurfjell
  • Betyg:
250
kr
Helt ny

Skickas inom 3-4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

ARABIC VERSION!

Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer uppenbara.

Huvudförfattare är kulturjournalisten Karsten Thurfjell och formgivare den mångfaldigt prisbelönte Dick Norberg. Boken bygger på Det Svenska Måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp som omarbetats till en global publik. Boken omfattar 224 sidor och finns också översatt till engelska, arabiska, och kinesiska.

Svensk gastronomi – en global succé riktar sig till alla med intresse för måltid, men kan också fungera som ett pedagogiskt redskap för medarbetare inom företag, myndigheter och organisa­tioner som arbetar med Sverigebilden på en global marknad.

För initiativet och bokens koncept står Hans Wallensteen och Carl Jan Granqvist.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
Upplaga:
0
Utgiven:
2021-10-26
ISBN:
9789198343250
Sidantal:

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny