Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Svensk Gastronomi: en global succé (tyska) | 0:e upplagan

Svensk Gastronomi: en global succé (tyska) | 0:e upplagan

  • Inbunden, Tyska, 2022
  • Författare: Karsten Thurfjell
  • Betyg:
250
kr
Helt ny

Skickas inom 3-4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

GERMAN VERSION!Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer uppenbara.
Huvudförfattare är kulturjournalisten Karsten Thurfjell och formgivare den mångfaldigt prisbelönte Dick Norberg. Boken bygger på Det Svenska Måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp som omarbetats till en global publik. Boken omfattar 224 sidor och finns också översatt till engelska, arabiska, tyska, franska, spanska och kinesiska.
Svensk gastronomi – en global succé riktar sig till alla med intresse för måltid, men kan också fungera som ett pedagogiskt redskap för medarbetare inom företag, myndigheter och organisa­tioner som arbetar med Sverigebilden på en global marknad.
För initiativet och bokens koncept står Hans Wallensteen och Carl Jan Granqvist.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Tyska
Förlag:
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
Upplaga:
0
Utgiven:
2022-10-10
ISBN:
9789198343274
Sidantal:

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny