Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Branschkunskap | 2:a upplagan

Branschkunskap | 2:a upplagan

  • Spiral, Svenska, 2022
  • Författare: Rickard Andersson, Josefine Gaude
  • Betyg:
639
kr
Helt ny

Skickas inom 12 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Boken Branschkunskap vänder sig i första hand till elever på Restaurang och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, såsom yrkesområdets olika branscher, grundläggande arbetsuppgifter, metoder, material, utrustning, måltiden som helhet, alkoholens effekter, arbetsmiljö, rengöring och lagar, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.
I boken ?nns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.
Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang och livsmedelsområdet.


Produktinformation

Bandtyp:
Spiral
Språk:
Svenska
Förlag:
Aquacad Ingenjörsbyrå AB
Upplaga:
2
Utgiven:
2022-01-01
ISBN:
9789198682748
Sidantal:
83

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny