Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
En till kokbok för stekhäll | 1:a upplagan

En till kokbok för stekhäll | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2024
  • Författare: Oskar Ekman, Sara Hallonsten
  • Betyg:
350
kr
Helt ny

Skickas inom 4-7 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Uppföljaren till succén Kokbok för stekhäll är här!

Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns.

Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäll. Här ligger fokus på festliga tilltugg och snabbare vardagsrätter – recept skapade för att utnyttja stekhällens fördelar till fullo.

Boken erbjuder också en guide till redskap och tillbehör, menyplaneringar och massor av råd som gör dig till en bättre stekare.

Om författarna
Oskar Ekman är frilansskribent med fokus på mat och kultur. Han har fortbildat sig i matkemi vid Lunds tekniska högskola samt studerat Vin- och dryckeskunskap vid Grythyttan. Oskar driver Sveriges största sajt för matlagning på stekhäll (stekman.se) och har grundat facebookgruppen Mat på stekhäll & muurikka med omkring 45 000 medlemmar. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. Hon är också ansvarig för bokens redigering och formgivning.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Aptit förlag
Upplaga:
1
Utgiven:
2024-05-24
ISBN:
9789198690514
Sidantal:
154

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny