Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Entreprenörskap Restaurang-och livsmedelsprogrammet | 0:e upplagan

Entreprenörskap Restaurang-och livsmedelsprogrammet | 0:e upplagan

  • Spiral, Svenska, 2022
  • Författare: Rickard Andersson, Josefine Gaude
  • Betyg:
716
kr
Helt ny

Skickas inom 12 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Boken Entreprenörskap för Restaurang och livsmedelsprogrammet vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med boken Entreprenörskap (ISBN: 978-91-984974-1-0), utöver att det finns avsnitt i varje kapitel som tar upp entreprenörskap ur ett specifikt restaurang- och livsmedelsperspektiv. Boken tar bland annat upp entreprenörskapets betydelse för företag och samhälle, ledarskap och grupprocesser, ekonomisk planering, idéutvecklingsprocesser, projektmetodik, marknadsföring, mötesteknik och presentationsteknik, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.
I boken ?nns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom entreprenöriella områden.

Produktinformation

Bandtyp:
Spiral
Språk:
Svenska
Förlag:
Aquacad Ingenjörsbyrå AB
Upplaga:
0
Utgiven:
2022-03-30
ISBN:
9789198746730
Sidantal:

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny