Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer | 2:a upplagan

Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer | 2:a upplagan

  • Häftad, Svenska, 2007
  • Författare: Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen
  • Betyg:

Välj skick:

Bästa pris
303
kr
Fint skick

Skickas från säljare inom 1-3 vardagar

Ramona , Lund

Verifierad säljare

Ny säljare

Du sparar 261 kr (46%) mot nypris
Butikslager
Onlinelager
10+ st i lager
Välj butik

Beskrivning

Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken. Förutom bakterier beskrivs svampar, virus, protozoer, alger och parasiter. Ett kapitel behandlar mikroorganismer hos människor och djur. Ett annat beskriver genteknikens viktigaste principer och i fyra kapitel ges utrymme åt produktionshygien, livsmedelsproduktion, konservering och fermentering. Den nya upplagan är uppdaterad och utökad främst med avseende på gentekniken och bakteriesystematiken. Boken lämpar sig för introducerande högskole- och universitetsstudier i ämnet, i första hand på utbildningar med livsmedelsanknytning. Den kan även med fördel användas som fortbildningslitteratur inom exempelvis livsmedelsindustrin. Boken finns även i en kortversion som omfattar endast grundläggande mikrobiologi och där de livsmedelsrelaterade kapitlen har tagits bort (www.studentlitteratur.se/32522).

Produktinformation

Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Upplaga:
2
Utgiven:
2007-09-13
ISBN:
9789144006567
Sidantal:
414

Används bl.a. i följande kurser

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny