Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Matlagning : en handbok | 2:a upplagan

Matlagning : en handbok | 2:a upplagan

  • Häftad, Svenska, 2004
  • Författare: Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg
  • Betyg:
Butikslager
Onlinelager
Ej i lager
Välj butik

Beskrivning

En handbok

Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.

I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Upplaga:
2
Utgiven:
2004-09-15
ISBN:
9789144034225
Sidantal:
420

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny